Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyumputkeun Salah

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 10 Oktober 2012 11:32:50

Ngahuleng, muter-muterkeun pulpén dina méja. Néang cara nyumputkeun Salah. Lieuk ka tukang, ngan aya sarung. Lieuk ka gigir katuhu, aya kardus urut. Palebah ngarérét ka kénca, aya liang leutik paranti beurit. Simpé. Nyerengeh, cengkat tina korsi, “Ah siah, kapanggih ayeuna mah carana nyumputkeun salah!”

Harita kénéh, nu keur baluweng ngadadak sumanget. Indit ka kantor semu rusuh, ngayakeun rapat dadakan. Dicalukan Juru Itung jeung Mandor. Maranéhna ngariung reuwas bari panasaran kana stratégi anyar dunungan. “Barudak, sok ayeuna éta duit sumputkeun sawaréh. Nu salahna, urang babarengan sumputkeun dina liang beurit!” Der wé nu rapat bubar, racleng migawé paréntah. Euh, dasar beurit!