Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Laptop

Kénging Hasbulloh Mikzul
Dipidangkeun dina lapak 09 Oktober 2012 11:48:34

Gusti Ya Allooh, hayang teuing jiga batur (gerentes hate cicih bari samutut, geus 2 minggu ngambek ka salakina), babaturan na mah jeung salaki teh kompak silih simreh ku kanyaah silih kecretan ku kaasih, silih ocon, silih kaleng, silih hargaan, terbuka (jujur), ah pokona mah jauh jeung kuring mah. hiji mangsa cicih ngomong kasalakina dadang hayang laptop, salakina kur ngajawab hmmmmm.isukna cicih ngomong deui jawabna sarua nepika cicih kesel sabab reaksi dadang dingin. sababaraha poe tiharita dadang bawa laptop cenah mah nu babaturana nitah pangjualkeun. cicih haripeut teu di engke engke langsung ditawar, dijual sabaraha cenah pak? 2jt dadang ngajawab bari hare hare. 1,5jt we pak ku mamah dipeser (tawar cicih), teu bisa hayang 2jt (jawab dadang). Ringkas carita, paingan eta laptop teh teu bikeun ka cicih da gening geus diduitan ku dadang cenah mah keur adina. kahayang teh nu jadi salaki ngomong bruk brak jujur saayana yen eta laptop teh keur adina, teu kudu loba berkelit/ngabohong meureun kuring moal nyeri hate, ceuk cicih bari teu karasa cipanon merebey nyeri hate kusalaki asa teu dihargaan cenah. Astagfirulloohal'adziiiim ( cicih ngorejat, gening ngalamun). Gustiii Ya Alloh hapunten abdi tina samudayaning kalepatan, alhamdulillah abdi parantos dipasihan Imam anu sakitu sholehna, jantenkeun rumahtangga abdi nu Sakinah, Mawaddah, Warohmah...amiiiin! ( bari nyusutan cipanon, ras inget kana kajadian harita).