Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Outsorcing Cinta

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 05 Oktober 2012 14:01:47

Sadut kokompodan ngahadep bosna, geus teg, pasti alatan milu demo kamari. “Diuk!” Nuduhkeun korsi. “Aya perkawis naon ngangkir abdi kadieu?” Sadut neteg neteg manéh. “Anjeun dipecat!” Pokna, teu uget mencrong komputer. “Pédah kamari ngiring démo? Pan éta mah merjuangkeun hak abdi, piraku salamina pagawé kontrak!” Sadut ngabéladiri. “Lain, tapi nu kabandungan, unggal poé ngan mukman mikmin siga nu heueuh gawé!” Ceuk bosna, matak ngarénjag. “Geuning apal sok mikmin?” Teg ka Duloh batur sapagawéna nu comél. “Apal, pan sok rajeun ngajempolan!” Ngahuleng, mikir, nék timana mahugi kabogoh nu sakitu réana. “Nyuhunkeun kawijaksanaanana Pa!” Sadut ngarenghik. “Anjeun dipecat pagawé outsorcing, diangkat pagawé tetep!” Sadut luncat bakating kuatoh. “Tapi aya saratna, mikmin diwatés, gajih tetep!” Nu luluncatan ngadadak eureun. “Mun kitu Susi badé dilaporkeun ka Ibu!” Sadut inget kartu truff bosna. “Pék atuh gajih naék tilu tikel, mikmin sadaékna!” Sadut ajrag ajragan, bosna anteng bébééman aya nu dioutsorcing cinta deui.