Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sikukut

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 04 Oktober 2012 15:08:40

Haben diselah weléh Sikukut jempé. Sarua basa nganteur Édoh gé kitu, Sikukut hésé hirup babari paéh. Uyuhan motor jaman pakoang, masih aya dikieuna, balukarna casting iklan ubar hapur bolay, Édoh baeud saminggu, pamustungan kuring jeung Édoh énd. Ngajomlo deui baé. Pasosoré, teu biasana Sikukut léngsar, diselah sakali langsung cekgrung. Biur indit teu puguh tujuan, disatengahing jalan, séak sédan Bugatti nyiap, hareupeun ngerém ngadadak, horéng aya nini nini diajar nyebrang. Erém dijejek satakerna, jegér neunggar bémper Bugatti. Ngagebeg. Bray panto sédan muka, jrut aya nu turun, langéor leumpang slow motion, kacamata hideungna dibuka, bréh lir Angelina Jolly hareupeun. “Nuhun Gusti, ieu pijodoeun abdi téh, pan dina impian saha nu nyium bujur Bugatti bakal jadi jodo abdi!”Pokna. Hareugeueun, panyana rék nyarékan bébéakan bari maksa ménta ganti, geuning datang pibagjaeun. Bagja Sikukut kiwari jadi Harley, bagja bisa ngaboncéng manéhna sasukana. “Milik mah timana wé!” Héhéotan aya nu notog walikat lebah hariguna.