Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalaki Raheut Hatena

Kénging Zenal Wahyu
Dipidangkeun dina lapak 01 Oktober 2012 00:00:23

Harris ngan ukur ngaheruk. Ngahuleng. Baluweng. Sirahna asa bejad. Nu kapikir maratkeun hirup poe ieu di luhur tower provider pausahaan telekomunikasi. Lima menit laju. Koleaaaaaang... gecrot. Getih mancawura. ngabayabah kamana-mana. Sirah Harris bener-bener bejad. Beulah jadi dua.
Jalma-jalma di sabudeureun eta tower ngurubung, ngariung waruga Harris nu geus ngababatang.

Kuniang. Harris hudang lalaunan. Ret kana ragana nu geus jadi layon. Harris ceurik tan soraan. Jalma-jalma masih ngrurubung layonna bari hariweusweus ku caritaan masing-masing. caritaan ngeunaan Harris. Tilu poe katukang pamajikan Harris kaperego ku mang Amun, Hansip desa. Keur paduduaan ngalakukeun tindakan nu teu uni di salah sahiji ruangan di bale desa. Tindakan anu sakuduna dihukum rajam.

Di sisi layon manehna sorangan, Harris nangkeup tuur bari huntuna mereket sing turuktuk disada. "Uing kudu ngarogahala si Amun jeung pamajikan, sina cacaap hirupna engke sore memeh sareupna" Harrris ngagerendeng, sabada layonna kusakadang warga dipulasara.