Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

LÉjing

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 26 Séptémber 2012 13:03:00

Rarasaan, asa geus kabéh diasaan, nu lenjang, nu dénok nu betekok, enya geus ngasaan ngaboncéng maksud téh, bubuhan sapopoé pakasaban kana ngojég. Nu matak ginggiapeun kénéh, basa ngaboncéng nini nini, meunang séwa tiparapatan Cimunuu, teu tuwur tawar heula jeung teu puguh tujuanana, jlé sinini diuk nyangigir, tumpang kaki, léjing hideungna atra, tengahna diganjel jingjingan hoé, padahal naon salahna diuk nyangégang, bari nangkeup, piraku ngurunyud, mesina ditangkeup wanoja, ceplok endogna sok karasa gagadil, pan ieu mah demprak lir didadar. Dititah nyangégang godeg, kapaksa kudu daék dibakutet. Reketek karémbong urut ngais jingjingan dicangreudkeun, geuleuyeung maju. Méméhna mah aléwoh, yén geus rarandaan sakitu lilana, jero haté paduli teuing, lila lila ditukang réang réa nu ngelaksonan, dirérét tina sepion, panon sinini peureum sirahna dengklang katukang. Teu mikir panjang sinini dibawa balik, nepi kaparapatan tadi laju diguguyah. “Ni geus nepi!” Sinini ngoréjat laju ngahéhéh semu atoh. “Laksana yeuh naék motor maké léjing!” Pokna