Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sanajan...

Kénging Zenal Wahyu
Dipidangkeun dina lapak 20 Séptémber 2012 22:15:39

Najan akang ayeuna geus ngababatang jadi bugang. Ngabebengkang handapeun samoja. Jadi layon. Najan sarebu kali salira midua, micinta nu lian. Nyalingkuhan. Jangji ati akang, moal lunca linci luncat mulang. Rumasa akang tos kapaut imut salira. Tuh matapoe ge apaleun. Yen akang lain babasan miharep salira. Kapigandrung salira, akang gering nangtung ngalanglayung.

Najan sakuliah dunya ayeuna keur mabok ku joged gangnam style. Ngagunemkeun kameunangan Jokowi di Pilkada DKI. Akang moal kagembang, kapentang iwal ku salira. Tapi gening weleh salira tan laratan.

Saminggu kalangkung salira tilar. Alatan dirogahala ku caroge salira. Saestuna. Ayeuna akang nyusul salira. Dua poe katukang. Tiap tatangga kuburan tos disaksrak, diteang. Tapi salira duka dimana. Kuburan nu lebah mana. Najan waktos di dunya cinta akang teu saimbang. Salira hare-hare. Nya atuh di dieu di alam nu lain dunya akang sareng salira laksana kapiduriat. Tapi salira dimana? kuburan lebah mana?