Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kanda Karo Tangga

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 20 Séptémber 2012 15:37:30

“Dahalal kang, kaulam isukan moal bisa namping?” Sartam sasadu ka Wandi, tatanggana. “Adeuh! pilakadar kari saririh deui. Ari kitu kitana deuk kaendi?” Wandi némbal bari malik nanya. “Nyaeta deuk milu kampanyeu, teu mecak, geus dipersekotan ku Sinder Broto.” “Nya teu nananeun ari teu bisa mah. Endeuk dikeureuyeuh déwékan baé. Aéh! hengar kang, disuruput heula téh tubrukna bokan tiis mantén,” Wandi mairan bari ngadeukeutkeun emuk. Sajongjongan nu kanda diselang ngarinum. Kusiwel Wandi ngaluarkeun tépak badag, eusina bako, pahpir, kawul jeung gandawesi. Teu lila, karo sémah, ngaralinting udud. Cekés! Bul serebung! Bangun nu narikmat naker. “Kang, kita diogan henteu ku Pa Mantri Husén?” Wandi ménggokkeun kandaan. “Diogan, malah kaulam disuruh mangobéng nyieun tatarug keding.” “Heueuh syukur ari kitu mah, kaulam deuk uleman baé. Kajeun engké rubiah séna magandan.” Obrolan Sartam jeung Wandi guntreng ngalor ngidul nganti janari.