Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngadu Bako Di Galengan

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 19 Séptémber 2012 20:03:53

“Ari kita jadi deuk ngagobag, kang?” Sarwadi nanya ka Kasan, baturna.
“Encan, Sar. Gawulna ge bubak. Bari jeung rada hese ngagubragkeunana, caina deken teuing sadekung.”
“Mending bang elor, teoheun bantar, caina mewah bangat, timbrem ge bisa didinya mah.”
“Mon kitu mah, bray kaula deuk kadinya. Keur boga nu naeun, kita?”
“Nu Ngoyos. Ngan lagis bae bari tumblegan.”
“Heueuh bener, Sar. Mending kitu bae. Kaula ge euweuh bangat modal, dipake ngalanja, kadua tengah dacin nu saratus batana.” Sarwadi ngalokan satengah humandeuar.
“Puguh kalaleder bangat nyawah teh.. ayeuna mah. Pamarentah meneng bae, euweuh perhatianana.”
Sarwadi jeung Kasan, dua patani gurem, uplek kanda bari ngadu bako sisi galeng.