Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tangtungan Hirup

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 18 Séptémber 2012 16:39:55

Ngajanteng hareupeun eunteung. Neuteup teleb nyidik-nyidik rupa
diri. Geus kolot manéh téh! Bruh-bréh. Lalakon mangsa ka tukang.
Narémbongan. Gusti.., rumasa lampah tos katalimbeng. Bet kasasab
di jalan nu caang. Kaca eunteung dielap ku tonggong leungeun.
Beuki atra pertéla gambar wujud satangtung diri. Reueuk .
Dilimpudan katineung jeung kakeueung. Rét mencrong kalénder nu
naplok gigireun eunteung. Hiji-hiji angkana maruragan.
Pasoléngkrah siga nu nganaha-naha. Kaca eunteung reup rumeuk
deui. Kasaput cipanon nu ngembeng mairan rasa kaduhung.