Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Reuwas

Kénging Cep Simi
Dipidangkeun dina lapak 17 Séptémber 2012 14:51:11

Motor maju lalaunan. Lebah pengkolan anu rada nanjak aya budak duaan. Balik sakola. "Hayu!" cekeng. Barudak teh kalah pating haruleng. "Hayu ngiring da sanes ngojeg," kuring ngajentrekeun. Kakara naraek. "Kamana?" pangangguran kuring ngajak ngobrol. "Ka Lewo," tembal nu saurang. "Ari nu hiji deui sami?" "Sami." "Sakola dimana?" "Di MTS Al-Ulfah." "Kelas sabaraha?" "Kelas dua. Tos, Mang, di dieu we!" Cekiiiiit... Jedak! Aya nu nenggel kana angen. Geuningan aing teh geus kolot. Rarasaan asa ngora keneh. "Nuhun, Mang...," ceuk barudak ampir bareng. Kuring ukur unggeuk. Teu wasa ngajawab.