Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Amarah Pamunah

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 16 Séptémber 2012 22:17:31

Léngkah Tirta ngagedig mapay jalan leutik. Leungeun katuhuna ngabar
koléwang.
Buuk gondrong ririaban katebak ku angin nu marengan karepna. Males pati.
Mulangkeun kanyeri. Nafsu nu ngagedur jeroeun dadana beuki ruhay. Beureum.
Seuneuna ngagugudug, ngaléntab. Ngaduruk sakur lolongkrang haténa. Kaijid, kageuleuh, kangéwa ka nu jadi adi beuteungna, Wastam. Ceuk béja
kamari ieu ngawin rangda anyar. Anjog ka hareupeun imah. Teu antaparah brak!
Panto hareup dijejek. Amburasut.
“ Kaluar sia kéhed! Ku aing dicacag sia!” Bari asup ka tengah rohangan.
Cungah-cingeuh. Rekét, panto kamar muka. Kareret nu keur oléng pangantén,
gura-giru ngarapihkeun pakéan. “Kang Tir...” Teu kebat. Beuheung Wastam kaburu ngagelenceng. Ngagorolong
ka handapeun suku. Ngan sakiceup ditema ku sora awéwé nu ngocéak. Jep..!
Simpe. Dua kantong gedé di taékeun kana roda. Getih rembes kaluar tina sesela
résléting.
Laju muru walungan citarum. “Mimin adi akang, sing tengtrem!”
Koléwang nu pinuh ku getih dialungkeun. Lep sirna diteureuy Citarum. Les punah amarah nu ngabebela dina hatena.