Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kopral Jono

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 16 Séptémber 2012 00:56:26

Kopral Jono. Prajurit patriotik, tigin dina mancén béla nagara tur lemah cai. Uga satia ngemban paréntah atasan. Dua perang pernah kalakonan. Nyinghareupan Frétélin jeung GPK. Sababaraha pangajénan pernah katarima. Kopral Jono, kiwari tos mulang. Leleson. Di pajaratan kampung Cipaku. Tilu taun kalarung. Gurudug dua mobil héjo pelat tentara, Sédan jeung Karéta Merta parkir hareupeun imah Ceu Isah, randa Kopral Jono. Dua lambar surat diasongkeun ka ceu Isah. Surat Perintah Pemindahan Jenazah Ke TMP jeung Surat Persetujuan Keluarga. Ceu Isah pohara bingung. Sabil. Aya reueus aya teu tega ka jenatna. Keur hirup, kacida ripuhna. Teu eureun-eureun diparéntah itu-ieu. Komo lamun dipindah ka TMP, nu eusina perwira wungkul. Kacipta bakal leuwih ripuh, mo bisa istirahat. Gilig pikir, buleud tinimbangan. Ceu Isah nolak persetujuan.