Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Face Off

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 13 Séptémber 2012 08:51:39

Boéh rarang meruhkeun jangji, balébat babar prematur. Nguwak-ngawik. Amarah tan wates wangen. Tasik bedah, rangrang racleng, parahu nangkub. Nu nyerangkeun ti luar diménsi, ngahelas. Jleg! Maujud.
“Tumang..!?”
“Yakti, anaking.” Gabrug! Sangkuriang nyegruk.
“Bener karep hidep hayang midahup ka indung sorangan?” Unggeuk.
“Teu rémpan disebut Odyphus compléx?” Gideug.
“Baeu, ngan aya hiji-hijina cara”
“Kumaha?”
“Urang pasalinan raga, daék?” Unggeuk.
“Ngan aya syaratna”
“Naon?”
“Raga hidep nyuluran meuntas diménsi, sanggup?” Unggeuk.
“Prak hidep geura deku. Peureum! Sidakep sinuku tunggal”
“Sumangga.” Bles! Dua sukma silitukeur raga.
“Bral! Hidep geura tepungan Dayang Sumbi.”
Les! Sangkuriang ngiles. Tumang ngiclik muru jaksi pangancikan Dayang Sumbi, buntutna utak-itek. Reup! Jabaning langit, angkeub. Sunan Ambu ngaheruk. Getih nyakclak ‘na juru panonna.