Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Leumpeuh Yuni

Kénging Cep Simi
Dipidangkeun dina lapak 12 Séptémber 2012 18:38:45

Basa munggaran patepung dina tangga kampus mah taya rasa nanaon ka manehna teh. Meureunan sarua keur ngalamun, amprok di tengah tangga papada reuwas. Kuring seuri, manehna ukur unggeuk. Teu sangka bakal sakelas. Jadi mindeng jonghok. Mindeng babarengan. Kataji ku imutna anu matak tingtrim. Dangdanan rapih wae ciri jalma berseka. Sikepna daria tapi galehgeh. Pangpangna ka kaom hawa. Kacipta bagjana lamun kuring ngajodo ka manehna. Hiji mangsa manehna nganjang ka kosan. Harita kuring keur masak. Nya sakalian diajak dahar bareng. Majarkeun teh pasakan kuring ngeunah pisan cara pasakan indungna. Rengse dahar manehna balaka, "Neng, kersa teu diwayuh ku Akang?" pokna bari neuteup leleb naker. Duh, cacak lamun kuring can boga salaki....