Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cinta, Wani Medu

Kénging Zenal Wahyu
Dipidangkeun dina lapak 12 Séptémber 2012 16:23:38

Tuh itu layung siga pundung//ninggal urang nu teu satujuan//naha anjeun bisa robah anu geus pasini//da bongan anjeun nu menta//kuring nganteur kahayangna//anjeun hayang pepegatan (mega hideung-yayan Jatnika)
..........................
Palias teuing enung, anjeun jeung akang ku Alloh tos didahupkeun dina tali jangji nu dicutat dina buku nu paling sakral. Nu simpen di lauhul mahfud.
Hamo pegat deui.
Bukti anjeun milik akang, tilu anak urang nu tara kendat ngagupayan pikeun mulang ka imah urang nu basajan. Nganteur kasono, ngajajapkeun kanyaah, nyacapkeun kaheman.
Nu cikal moro ngagabrug ngarangkul belah tonggong. Nu kadua ngarontok ngagantung belah dada. Nu katilu titiliktikan nyampeurkeun, ngagero ti cadel-cadel. Hmmmmmhhh.
Kasusah, kacape, nguyung, ngungun bawa ti tempat pagawean, ilang sirna saharita. Kaganti, kataur ku pameunteu nu lalucu ti tilu jimat urang.

//Belum juga kah kau menyadarinya
Akulah yg pantas untuk kau cintai
Di bawah langit biru aku bersumpah
Diriku tanpamu apa artinya cinta
Arti cinta ini sudah menelan waktuku
Siang malam hanya untuk pikirkan engkau
Sejuta kali aku berani bersumpah
Diriku tanpamu apa artinya cinta // (Melly ft Ari Lasso-Apa artinya cinta)