Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Murag Bulu Bitis

Kénging Cep Simi
Dipidangkeun dina lapak 10 Séptémber 2012 21:30:26

Mimitina mah teu pira, panggih dina tangga di kampus. Harita kuring naek, manehna turun. Abong sarua bari ngalamun, amprok di tengah tangga papada reuwas. Silih teuteup. Taya rasa nanaon. Biasa we. Nyeh manehna seuri. Kuring ukur unggeuk. Teu patanya acan. Panggih deui di kelas. Jadi mindeng tepung. Mindeng ngobrol. Babarengan. Kataji ku someahna. Mun nyarita capetang tur intelek, tapi handap asor. Ari dangdanan basajan cacak anak jelema aya. "Nu kieu yeuh pipamajikaneun teh, cocog pisan jeung kriteria aing," ceuk hate. Hiji mangsa ulin ka kosanana, kasampak manehna keur masak. Ngajakan dahar bareng. Aya ku ngeunah pasakanana teh. Badis meunang indung kuring. Duriat beuki rosa. Lah-lahan kuring wakca najan rada asa-asa. "Neng, kersa teu diwayuh ku Akang?" cekeng bari neuteup panonna anu cureuleuk. Hate ratug tutunggulan.