Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Se'eng

Kénging Sucii Lestary
Dipidangkeun dina lapak 10 Séptémber 2012 15:34:43

Nya lestereng, butut, aahh geus lain pakeun deui nu kieumah. Kulutus Abah. " Ambuuu, kadieu geura Ambu" ceuk abah bari ngagupayan. Ambu nyampeurkeun, " Aya naon bah? Mani rareuwas ieuteh" gèk diuk dina jojodog bari niupan hawu. " yeuh Ambu" bari ngasongkeun se'eng. " Naha kunaon kitu bah?" ceuk ambu semu hèran. " Ieu se'eng geus lain pakeun deui, geus loba tambalan, pinuh ku mehong nu pageuh mun di kumbah" abah ngaleos ninggalkeun pipir. Ambu ngan ngahuleung bari nangkeup si se'eng . " Duhhh welas teuing maneh tèh bet hideung" bari nyimpen se'eng, leos bae Ambu ninggalkeun pipir. Se'eng ceurik iingsereukan. Cipanon teu ereun ngabaseuhan awakna, nepi ka se'eng jadi bodas herang, taya tambalan. Se'eng bungah, luluncatan. " Kuring herang, mencerang, moal jadi di piceun " jorowok se'eng nu bungah .