Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Down

Kénging Cep Simi
Dipidangkeun dina lapak 09 Séptémber 2012 20:53:14

Saprak jadi pacundang dina pasanggiri lebaran kamari, sakadang ideu teh lebeng teu embol-embol, teuing kamana inditna. Pundung. Teu beunang diprah-prahan. "Keun bae atuh, lain fikmin maneh goreng tapi fikmin batur leuwih alus," ceuk hate harita ngupahan. "Enya. Sugan we sejen waktu mah meunang," pikiran milu mairan. "Jih, da uing mah lain hayang hadiahna. Ngarasa handeueul soteh pedah geus lila diajar mikmin tapi angger keneh can manjing jawara," tembalna cumalimba. Geus kitu mah diarantep we. Sina reus heula. Mimiti mah sok katingali keneh noongan fikmin beunang batur. Laju ngiles sababaraha poe. Tepi ka kiwari. Boro diharepkeun aya kamajuan tutas digodog salila puasa teh. Ari nekad maehan karep mah asa piraku da geus gede.