Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tipepereket..!

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 09 Séptémber 2012 20:03:20

Nu ngarana rejeki mah timana wé jolna. Pas ngaliwat imah kang Ayip nu karék mudik ti Tanjungsari. Dititah mampir. Mulangna dibawakeun oleh-oleh ubi Cilembu. Awahing lawas ti lawas teu ngadahar ubi Cilembu. Teu sirikna érép 4 siki. Mantap surantap! Mung nyaéta éfék gigirna, éh salah.. éfék tukangna. Karasa pas solat maghrib. Karék rokaat kahiji, zéoooshhh..!! Hiliwir angin ti lamping. Haruuh..! Batal eum. Buru-buru wudu deui. Kaudag kénéh masbuk jamaah, gerentes haté. Na.. éta mah. Meujeuhna rokaat ka tilu. Padaharan murel. Gawat! Gajah ngakan kawat. Tipepereket! Kuat ka ngimput-ngimput. Tahaan..! Maca tahiyat ngebut mapakan Valentino Rossi. Tos injury time pisan rék salam. Beu ! Teu kaampeuh. Bruut..! Sorana baritone satengah oktav. Tobaat..! Mabek saeusi mushola. Culang-cileung. Gura-giru kaluar. Oh! Ubi Cilembu aya ku nikmat. Ngan.