Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pantun Geter - Pamungkas : Antara Aya Jeung Maya

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 08 Séptémber 2012 15:00:37

Psiko_lab. Kabel pajuraweut saawak-awak. Disambungkeun ka panél elektrograf, boh cardio tur enchepalo. Sisitipi manco ngarékam satiap kajadian. Reup peureum. Mepet pancadriya. Anteng, ngaraga meneng. Alon-alon ketug jajantung mimiti turun. 120-110-100, ... Lang sinulang kumalayang. Ekstaseu. Lunta ninggalkeun aréa béta. Naratas ramat-lancah polynomial parabola, nyangsaya di zona alfa. Reality, ilusi jeung delusi pagalo ngajadi hiji. Kebat hanca. Meuntas wewengkon tétha, caang mabra. Sérab kalimpud cahaya. Laju nyukcruk lulurung kuantum. Awak tingsariak. Caruplak maluguran. Éksisténsi ngaleutikan. Ti atom ka netron, baryon, hadron, lepton, meson keunka quark. Mingkin samar wates antara Aya jeung Maya. Tungtreng sora kacapi galuntreng. Jumentréng meuntas diménsi. Galindeng dihin pinasti, pinanggih mangsa kiwari.