Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Liberal

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 07 Séptémber 2012 20:01:22

Umur leuwih ti cukup, kitu ogé harta. Imah jeung mobil leuwih ti tujuh. Tanah ratusan hektar. Karir, ti mimiti pimpinan perusahaan, pimpinan partéy sakeudeung deui jadi calon kuat présidén.
Lain teu laku ka awéwé, tapi kahayang telat datang. Nu puguh mah can panggih jeung jodo wé meureun.

Icih dipilih keur pangdamping mun pertemuan jeung rélasi. Déwi, mun ka ondangan. Épon, mun kunjungan ka daérah. Érna, mun dines luar. Néni, mun kampanyeu. Nyimas, mun kuring jadi présidén. Siti, jalmana soléhah, satia, tur daékan, cocok keur engké jaga bagéan tukang besuk mun kuring kudu dibérok.

Cukup tujuh, pas keur kilir saminggueun. Icih, Déwi, Épon, Érna, Néni, Nyimas, jeung Siti diasupkeun kana troli, laju didorong muru meja kasir.