Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pantun Geter 6 - Niat Jeung Ikhlas

Kénging Helmi Pakudjati
Dipidangkeun dina lapak 07 Séptémber 2012 13:35:25

Trungtreng! Trungtreng! Geter kacapi galuntreng!
Kocapkeun! Sang Geter karep ngeunteung. Bréh! Kalangkang kahayang.
Tina rumeuk beuki atra, janggélék jadi TUJUAN.
Geulis lir Citraresmi, gandang lir Kamajaya.
Peureum kajeueung. Beunta karasa.
Angen kumejot hayang mibanda.
Gap! Kana almenak, péta jeung rangsel.
Eusi rangsel dipariksa. Goréhél! Man, Money, Machine, Methode jeung Time. Komplit. Kuwel dibeungkeut jadi RENCANA.
Léos ka garasi. Cur! Téngki dieusi prémium KEYENG.
Kusiwel kana pésak. STNI. Surat Tanda Niat Ibadah. Nyampak. SIM.Surat Ikhlas Milampah. Sayaga.
Bismillah...!
Gerung! Motor IKHTIAR mangprung ngudag kalangkang kahayang.