Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Keram Uteuk

Kénging Syam Ridwan
Dipidangkeun dina lapak 04 Séptémber 2012 14:33:21

Unggal poé dibugbrugan mangpirang pirang pasualan, katambah mang réwu réwu password, user ID, balatak dina mémori uteuk, pasoléngkrah jeung nomer PIN anu kudu diinget saban poé. Uteuk merengkel kekerejetan, sirah asa bencar, tarang ngahéab panas. Ngeueumkeun és batu, lep sirah diteuleumkeun, ngajorojos lir jara panas nubles bogol cau. Umur geus cueut, uteuk kalékéd lamun diajak mikir, diémbohan ku pohoan, komo kudu nginget nginget popotongan anu sakitu réana, geus teu sanggup deui. “Ieu téh Sarkawi?”Bari noél ku iteuk, trok iteuk jeung iteuk paadu. “Ké ké…saha nya?”Tarang dikerungkeun sabaraha kali, weléh teu inget. “Tuh nya geus somseu, pang uing téh Rukinem!”Uman imen gumeulis. “Ambuing ambuing Eruk, geuning manéh geus nini nini!” Iteuk dibalangkeun, gabrug, celengok, capaka cipiki. “Ah sarua manéh gé geuning geus aki aki!” Capaka cipikina mindo. Salain kasono, sok CLBK lamun geus der réunian téh.