Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bentes

Kénging Sucii Lestary
Dipidangkeun dina lapak 04 Séptémber 2012 13:56:43

Asa geus lila tara muka pesbuk, tara macaan fikmin, tara mere jempol, ngomen, komo apdet setatusmah. Ah ka warnet heula. Cekrek, muka panto. Leos indit. " ehhhh, naha gening. Naon ieu teh?". Loba nu marawa baliho. Ti budak ngora nepi kanu kolot, sarumanget patlima. Bari cing jarowok. " dek ngora, dek kolot. Basa sunda mah pakeeun balarea". Leret ka kidul, maca deui " basa indonesia lancar, basa sunda bentes". "duuuh, dedeuh teuing budak ngora gengsi ngomong sunda". Gereteg dina hate kuring. " hirup basa Sunda....hirup" . Barang lieuk, bpa Bupati jeung wakilna mawa baliho bari jojorowokan " Basa sunda benteeees!!" .