Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mapag Panganten

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 31 Agustus 2012 01:37:55

Ngaleut ngeungkeuy ngabandaleut, rombongan calon panganten pameget katingali sumping.
Rét ka palebah calon pangantén awéwé, geus saged nangtung seja mapag. Seblak... ieu hate ujug-ujug ratug tutunggulan.
Di lawang gapura, nu gandang béar marahmay, pameunteu lir Kamajaya, ajeg ngadeg diapit ibu ramana.
Goong tanggara ngagoar tilu kali aweuhan, sorana nyéor mancawura ka madhab papat.
Haté milu ratug. Ramo ngopépang kana kawat kacapi.
Gorolang pangrajah, sisinglar naratas jalan wiwitan dipirigan kunasari.
Suling ngagelik ngageuri ati, koléar Aki Léngsér angkat midang, leumpang dibareng bebenjén, ngaringkang paheula-heula jeung kalangkang.
Kaléon ngawirahma. Umbul-umbul ting pelengkung, gulang-gulang samapta gada. Langgéor aleutan mojang maranis, mayangsari nu gareulis ngahujanan ku awuran kembang.
Barasat..!, payung kuning ngagebray kadia emas sinangling ti kahiyangan, mawa pancén pikeun ngaiyuhan.
Nu geulis ngagandeuang mapag ku kalung bunga, malati ngaruntuy ngajadi ciri.
Pangapungan éndah ngagendingan mangsa, poé ieu anjeun ngajatukrami, calik ngaréndéng dina korsi pangantén.
Geus teu wasa deui ningali anjeun. Asa aya nu ngalémbéréh mapay pipi, ngeclak maseuhan kawat kacapi.
Kebojiro mungkas jejer acara, mungkas lampah nu tacan kasorang.