Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gunung Tangkuban Parahu Nuju Ngambek

Kénging Eulis Watidihati
Dipidangkeun dina lapak 29 Agustus 2012 14:47:53

Parantos Saminggon Gunung Tangkuban Parahu di Bandung
Jawa Barat dugi ka TADI SUBUH MASIH AKTIF & Diwartakeun
STATUS WASPADA, Awas, Jabar, DKI, Banten,
& Jateng ... Sigana Kuncxen-na Nyai Dayangsumbi keur Ngambek
Kusabab Jalma-jalma nu Caricing di Dataran Pasundan, Didinya
Parantos Hilap ngalaksanakeun Solat, Ngaji, Puasa, Zakat Mall,
Sodaqoh, Infaq, Jrrd. ...Lamun tos Nista Pasti Bakal Hancur
Bisa Barabe* Na'uzubillah mindalik ....

Kukituna Pun Akii pernah MIhape Omongan ka Kurring ...
Wahai Umat Rosul-na nu ngarasa ngiblat Islam & Kasakabeh
Umat Agama lainna, Hayu Babarengan & Salawasna Unggal Poe
Ngadua, Munajat, Istisqo/Sholat Bareng Minta Hujan, Karunya
Para Tani, nu Ngebon, Nu Nyawah Taneuhna kagaringan &
Supados Status Gunung Parahu jadi Aman Salawasna.
Moga-moga Gusti Alloh Nu Maha Welas Asih Pinuh Ku Kadeudeuh,
Ngupingkeun & Ngabulkeun Doa-doa Urang Sadayana. Amien YRA.

{( Republik Indonesia, Chiptaning Symphonie, 29-8-2012 )}