Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Masih Cikopi Baleuy

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 27 Agustus 2012 19:18:20

Caritana mah Halal Bihalal. Sanggeus peré dua minggu saacan jeung sanggeus lebaran. Barudak dikumpulkeun di lapangan. Salasaurang guru jojorowokan ngatur dina sapeker. "Héh wewelek... ! Teu ngarti luruskan mah lempengkeun!" Barudak beuki ngaguruh teu puguh. Ngaguruh jiga sora angin puyuh. Séah. Handaruan. "Bledug" sora ringtun hapé asup kana sapéker. Gerrr barudak sareuri. Tuluy jep jempling. Kapala Sakola Biantara. Bérés. Tuluy musopahah. Basa sup ka kantor inget cikopi nu disimpen handapeun podium. Ari ditéang geus digembrong sireum. Nyician deui. Caina kurang panas. Jadina seueul jeung murel. Handeueul. Hayang jagjag kalakah ngadayagdag.