Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ustadzah Halimah Anu Sholeh

Kénging Eulis Watidihati
Dipidangkeun dina lapak 27 Agustus 2012 13:49:51

Geus lila Kuring jeung Halimah teu papanggih aya kana 20
taunan. Wanci pabeubeurang kuring meunang beja ti Ma Ecih,
cenah aya halal bihalal di Pondok Rangon Kampung Karet
Wetaneun Masigit Al Birru,
Nya gura-giru hayang papanggih jeug manehna, cenah tos
kasohor jadi Mubalighoh, teu lila terus laju acara teh dibarengan
tawasul, Salawat Nabi Muhammad, Malihan Kuring dijadikeun
Pangurus Majlis Ta'lim di Padesaan Kampung Pondok Rangon,
nampina ge asa era parada ... da rarasaan kami teh teu bisa
nanaon mung nampi kapercayaan ti para warga.
Cekeng Panutup Ketua Panitia ngumumkeun yen Ibu Ustadzah
Halimah 2 bulan deui bakal angkat ka Mekah bade janten Hajjah.
Alhamdulillah nun Gusti nu Maha Asih ka sadaya Umat nu di Picinta
asa bagja pisan ngadanguna, Ibu Halimah mah jalmi sholeh, Sabar,
Jujur, Sederhana, estu sagala hirupna kanggo Umat Islam di : TPA,
Majlis Ta'lim, ngurus barudak, remaja, kaum Ibu-ibu masihan
pangaosan unggal dinten, ti isuk nepi ka sore.
Tina amal ibadahna nu soson jeung sumangat baja, anjeunna
langsung dipaparin ganjaran ku Alloh naek haji haratis dipang
mayarkeun ku muridna, nu ayeuna tos janten konsultan ....