Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cikopi Baleuy

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 27 Agustus 2012 05:11:47

Suruput cikopi baleuy diuyup. Nikmat wéh béjakeunana mah. Rék naheur cai gas béak. Mirun seuneu gé geus teu boga hawu. Ngadagoan honor tulisan ti redaksi can waé cair. Suruput deui. Gap kana pulpén. Nyieun deui carpon. Deudeuieun. Abong nu kahiji bisa midang. Huleng mikir néangan ideu deui. Ras inget keur waktu ninyuh cikopi, luhureun kompor beurit leutik ngabegégan semu mupuas. Rék dibanting sieun ngahudangkeun nu tibra saré. Teu lila ngong adan subuh. Laju ngahudangkeun si Jalu. Sina gura-giru wudu. Laju ka tajug pipireun imah. Bérés wiridan kaluar ti tajug. "Hampura Jalu, wayahna dinten ieu urang saum sunat. Wios teu saur gé!" Si Jalu unggeuk. "Bapana, gas séép...!" Ceuk pamajikan nu geus nyampak di dapur. "Muhun Mamahna. Urang saum heula wéh dinten ayeuna mah!" Pabeubeurang nampa SMS, "Salam. Kang, honor tos cair. Diantos di Kantor!" Alhamdulillah.