Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Peurih Bungah

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 25 Agustus 2012 20:31:11

"Da, telepon si Aa meungpeung di kantor kénéh. Tong poho maranggi di péngkolan kituh...!" ceuk Mitoha ménta dipangmeulikeun saté kabeukina. "Muhun Mah...!" cekéng bari gap kana telepon. "Maranggi maranggi wéh ngagokan waé sia mah Ida. Menggeus!..." Salaki nyentak. Tuluy tut-tutan sada telepon ditutupkeun manéhna. "Mangga Mah, saurna." cekéng ngabohong. Haté mah mentegeg. Geus tilu kali salaki kitu peta. Mitoha sibuk ngupahan si Cikal nu ngadat. Teuing hayang naon. Jigana mah Harééng, da mangkukna maceuh di Derentén. Numpak Gajah, Numpak Onta. Balikna ngojay heula di Karangsétra. Rék sasadu, sasadu ka saha. Untung boga Mitoha bageur nakeran. Sanajan céréwéd gé. Mitoha lalaki mah teuing di mana. Barang salaki balik téh manéhna langsung ka dapur. "Mah, idinan Dédén. Hayang Nyandung..." kadéngé salaki ngomong semu ngaharéwos ka indungna. Haté ngajerit maratan langit, ngocéak maratan jagat. Sup ka kamar. Panto digeblugkeun. Goak si Cikal ngagoak. "Da, Ida...." ceuk Mitoha bari ngetrokan panto. "Moal deuleu Ida...! Moal diidinan nyandung si Aa mah! Percaya ka Mamah. Mamah gé peurih dicandung téh..."