Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Parutus Asa

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 24 Agustus 2012 05:28:24

Ti saprak pété géérpépé ngawasa gunung, Sangkuriang nguniang hudang. Ari Dayang Sumbi mah teu hayang maliré. Nu daragang di kawah guligah. Kabéh sasambat ka Sangkuriang. "Eyang Sangkuria......ng, lamun pété keukeuh sombong adigung adiguna, talapung ieu parahu sina nangkarak deui wéh....!" Sangkuriang linglung. Lulungu kénéh. Geus ngumpul lelembutan deui, ngong Sangkuriang biantara, "Heug ku Kula ditalapung jadi nangkarak deui, tapi ku Dia kabéh tulungan heula baraya Dia nu opatan di polrés tjimahi!"