Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bangbaluh Kalbu

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 23 Agustus 2012 05:02:49

Rekét panto muka katebak angin. Jajantung endag. Seseblakan haté inget tilu poé katukang, "Ngalamun waé atuh...?" Ceuk nu ngaliwat hareupeun buruan. Cukup dijawab kuunggeuk. Bari terus diuk nangkeup tuur na bangbangrung, panon tuluy mencrong ka kebon peuntas. Jadi jararauh paningeungan. Keur poéan lebaran mah teu karasa sedih. Brul dulur, baraya, babaturan. Ramé gogonjakan. Keur anteng ngahuleng aya nu ulul salam ti dapur. "Kang, dihaturanan ku bapa!" ceuk Desi anak tatangga tukangeun imah. Cukup dijawab ku mangga bari nuturkeun manéhna ka imahna. Bapana Desi rék mulung minantu. Atoh. "Han, hayu urang nguseup ah..." lamunan kahudangkeun Mang Deden nu ngajak nguseup.