Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Catetan Dina Tungtung Peuting

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 23 Agustus 2012 01:59:41

Di béh kuloneun tegal sampalan, jungkiringna halimun umpal-umpalan lir rereged awaking nu tiwikrama. Babaléan langit campuh jeung seuneu amarah nu gumulung ngabulen raga. Ruhay ngawujud ruhak.
Kadali nu leupas, geus ngalantaran anjeun jadi leungit diri nu sayakti, teuleum dina séahna angen-angen. Ngancik jeung nganjrek dina raga badag kahayang nu tacan kasorang.
Belesat... Goawijaya ngabeberik, kocéak! anjeun ngajerit nahan kanyeri, tuluy nyumput dina punduk Rahwana. Horéng didinya rasa kapanasaran gumulung campuh jeung unggal nafsu.
Tinggal nungguan.
Sakeudeung deui anjeun bakal asup kana calangapna cupu manik. Rasa kabui, kaborogod ku buahna laku.