Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Amarah Lebaran

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 18 Agustus 2012 22:35:03

"Siah Bangsaaaaat?" Ceuk Maman ka ucing nu maling beuleum peda luhureun hawu nu ngelun, bari blewer songsong dipangpengkeun nengel kana huluna. Beuleum pedana ngacleng kana tampolong deukeut hawu. Ucing ngabecir. Maman handeueul. "Heueuh dipikir-pikir mah aing jeung ucing teh sarua pada-pada lapar. Naon hesena lamun dibagi dua, moal meureun ragrag kana tampolong." Ceuk gerentes hatena. Buka puasa poe panuntung ukur jeung kerak dina kastrol, sesa tadi saur manehna. Sora nu takbiran di tajug di sisi lembur ngagerihan hatena. Nu dulag ge asa nonjokkan angenna. Ras ka indung nu geus euweuh sababaraha taun katukang. Ceuk indungna waktu lebaran panungtung, bari dareuda "Man, teu kudu hayang manggihan bapa maneh deui!". Puguhge keur gering parna. Nepi ka maotna. Ras deui ka ucingna tadi nu dibanting.

"Gruuuung..." sora mobil ngagerung sisi sawah. Teu lila jep Jempe. "Blug" panto mobil ditutupkeun. "Man, ieu ucing maneh sakarat. Hampura bieu katabrak ku Bapa! Kamana Emma?..."