Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Brosur

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 16 Agustus 2012 00:01:34

Leunguna angkaribung ku mangrupa brosur ti mol jeung super markét.
“Néng mah lebaran téh hoyong nganggé acuk ieu”, ceuk budak bari nunjukeun brosur ti salah sahiji mol
“Enya, tapi Néng kudu tamat saumna nya”, tembal indungna.
“Néng hoyong kuéh ieu sarang ieu. Kangge enjing pan lebaran”, budak nembongkeun brosur ti salah sahiji super markét.
“Enya, tapi Néng kedah jantén jalmi soléh. Upami Néng tos janten jalmi nu soleh Insya Allah hoyong nanaon ogé pasti kacumponan”, ceuk indungna bari angger ngagugusur roda warisan salakina, nu ditumpakan ku Néng jeung muatan kertas, kardus sarta sarupaning rongsokan pikeun jualeun ka bandar.