Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngajul Bulan Ku Asiwung

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 15 Agustus 2012 02:25:58

Asa nyeri, geulis. Ieu haté asa digerihan ku sarébu hinis.
Ema jeung bapa anjeun nyarékan akang bébéakan, pajarkeun téh teu rido lamun nyai jadi milik akang.
"Mikir atuh sia téh! sing nalipak manéh. Maké mikahayang ka anak aing. Geus gableg naon kitu?"
Kitu geuning bahasa bapa anjeun waktu akang balaka boga karep mihukum salira.
"seuseuh heula éta beungeut téh atuh! heug ngeunteung... naha sia teu gableg eunteung?" Ceuk indung anjeun bari jejebris. Crot nyiduh.
Nyeri nyai. Nyeri... Sok sanajan anjeun ikhlas micinta ka diri akang, rék narima akang saayana, tapi moal bisa, geulis.
Anjeun jeung akang béda. Jauh lir tanah ka langit.
Pileuleuyan...Jungjunan. Ukur semet kahayang urang ngahiji. Urang sing sadrah, narima kana kaayan sanajan hate kebek ku duriat.
Urang kudu sadar, yén cinta teu salawasna kudu silih mibanda.