Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Mama Sareng Ucing

Kénging Cep Simi
Dipidangkeun dina lapak 14 Agustus 2012 22:43:16

Upami nuju hoyong raos tuang, Mama sok miwarang masak ka Mang Koko, santri panggedena. Harita oge Mama pesen pais lauk emas. Ngahaja Mang Koko mais bibit anu dua kilo. Tapi basa bade disanggakeun, pais teh dewol tapak ngegel ucing. Atuh Mang Koko hariweusweus unjukan ka Mama. Mama katingal bendu. "Tewak, bawa kadieu!" saurna. Mang Koko ngerid santri sadayana. Malih masarakat oge dikeprik kanggo ngabantos milarian ucing. Ucing teh kapendak keur kokoreh dina wadah runtah. Enggal dikepung. Saparantos kenging teras dijagragkeun ka payuneun Mama. Ucing ku Mama dilebetkeun ka kamarna. Pais lauk diasongkeun. Lajeng Mama ngadeg dina lawang panto. "Sok beakkeun sing jongjon, meungpeung aya kuring nu ngajaga di dieu!" saur Mama ka ucing. Sadayana nu nyaksian bati ngembang kadu. Teu sakedik anu ngucurkeun cisoca.