Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Nagih Hutang

Kénging Cep Simi
Dipidangkeun dina lapak 14 Agustus 2012 20:24:39

Bingung. Adi minantu boga hutang can mayar wae. Mangkaning rek nyanghareupan lebaran. Lain ari gede mah, ngan lumbayan we jang mayar pitrah. Lamun disampeurkeun ka imahna sok babalicetan. Paribasa engke minggu hareup pokna teh. Kabeneran aya emang nganjang. Kuring wakca menta bongbolongan. Dua poe ti harita adi minantu datang. Hutang kabeh dilunasan. Malah make mere THR sagala. Basa ditanyakeun ka emang dikumahakeun mani tokcer, emang ukur seuri. Cenah emang nyarita kieu ka besan kuring: "Nyi, mun aya si Ujang, pangrojokankeun sina buru-buru nepungan si Alo!"