Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Arisan

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 14 Agustus 2012 13:51:22

Nyi Karsih miluan arisan paket lebaran. Mimitina mah beunang kaolo ku ibu-ibu nu sarua pada ngalanteur budak-budakna ka sakola. Iuran arisanna teu pira, ukur sapuluh rebuan saurang sabulan. Cenah mah pimeunangeunna teh Tarigu dua kilo, minyak kalapa dua kilo, suuk dua kilo, matega sakilo, jeung daging sapi sakilo. Daek weh cenah nabung sataun saratus dua puluh rebu meunang sakitu mah. Nyanghareupan lebaran pilimapoeeun deui rek lebaran jangjina paket geus dibaikeun. Kabeh ibu-ibu nu mariluan padago-dago. Engkoh nyarebutkeun itung-itung neundeun poho, ninggang nepi ka pidua poeeun deui rek lebaran euweuh beja kumaha nasibna paket lebaran teh. Singket carita nepi weh kana maleman takbiran. Ratusan ibu-ibu ngajorag toko nu ngayakeun arisan paket tea. nagih jangji. Kasampak teh toko geus kosong molongpong. Geus saminggu nu boga toko pindah teuing ka mana. Tokona ge disegel ku bank. Nyi Karsih teu hanjelu. Da manehna mah geus leuwih tiheula ngahutang ka eta toko leuwih ti iuran arisan paket.