Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Duit Nyasar

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 14 Agustus 2012 02:14:21

Asa ku baluweng pipikiran, bekel keur lebaran béak ukur mahi semet balanja pakéan si cikal jeung indungna. Ledis teu nyesa. Kumaha keur biaya ngupat, keur barang béré ka nu jadi kolot, ka duduluran, ka mitoha, jeung keur biaya nu séjéna. Bingung. Ngéclok? moal aya nu méré da batur gé sarua keur butuh.
Bakating ku lieur, blug waé sirah dibeubeutkeun kana bantal.
Keur uleng kitu, pangangguran kuring muka internét. Jorojoy dina pikiran hayang ngecék saldo dina rékening BCA sagala.
Ana bréh... kuring colohok ningali jumlah saldo anu sakitu gedéna, Tilu ratus juta?
Panasaran, mata digisik bisi salah ningali. Tapi nyaan. Atra pisan éta angka téh badag nilaina.
Bungah kacida manggih duit nyasar, kuring lumpat kaluar imah. Sawangan kahayang naroélan patéma-téma.
Kalacat naék kana tunggul pager bari ngagorowok: "Aing beunghaaar....aing loba duit....!"
Teu karasa suku tikoséwad kana kawat pager. Blug...goréntél kuring ragrag. Sadar-sadar ieu tarang tidagor kana suku ranjang.
Yeeh...geuning ngimpi bieu teh! Hanas atoh.