Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Runtah

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 12 Agustus 2012 16:15:06

Ngahunyud. Runtah. Runtah. Jeung runtah. Di jero irung mepet runtah. Kudu di kamankeun atuh ieu runtah?. Anu ngagolak. Runtah. Dina sirah. Runtah. Dina kopéah nyocok runtah. Puguh dina saku calana mah. Bau. Bilatung. Laleur héjo Pabuis. Parebut runtah. "Na kamana ari si emang runtah nya, tara ti sasari bet telat kieu, biasana gé pan saminggu sakali nyokotan runtah téh..!!" indung budak gegelendeng di dapur. Jelegur. Jelegur. Langit bitu. Getihna mancawura. Pagalo jeung runtah. Hawar-hawar sora adzan. Diteruskeun ku béwara siga sora pa érté. "Innalillahiwainnailaihi raaji'uun, tos pupus Emang Runtah tadi wengi kakeueum runtah..! wayahna ka palawargi sadaya lebaran taun ayeuna mah, sampah anu aya di bumi séwang-séwangna kedah dituang ku nyalira margi tukang runtahna tos teu aya, wassalam…!!". Di jero beuteung. Runtah nyéréngéh.