Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Guntreng Rasa

Kénging Asep Rachmat
Dipidangkeun dina lapak 08 Agustus 2012 23:51:14

Enung, asa teu ilaharna, anjeun datang salah wayah, na wanci geus sariak layung.
Lisan anjeun, ragrag marengan kalakay. Pasoléngkrah mandegkeun léngkah. Bihari anjeun kungsi ngotrétkeun lambar carita dina kaca haté kuring, tug nepi ka kiwari mangsi nu ku anjeun dikotretkeun teu laas ku waktu, najan nyorang pirang-pirang laku.
Hampura, jungjunan.
Geus sareupna mangsana kuring singkil pikeun nyanghareupan jangjang peuting nu sakeudeung deui bakal ngarungkupan wanci.
Ukur bisa mihapé rénghap, hésé dipedar ku kahayang da bongan wanci lain nu kuring, mangsa lain nu urang. Hamo bisa dibalikan pikeun nyatet kageuleuh, kaijid, kangéwa, katugenah nu kungsi nyampak na diri anjeun.
Bral geura lumampah, enung!
Geura téangan pangancikan salian ti kuring.