Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Élodan

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 08 Agustus 2012 16:21:36

Nyi Titin geus tilu taun rarandaan. Urut salakina ayeuna geus boga deui pamajikan, keur reuneuh deuih. Kolot salakina baheula nitah megatkeun nyi Titin téh kusabab élodanna kacida pisan. Hiji mangsa keur masih rumah tangga kénéh, Nyi Titin dititah balanja ku salakina ka pasar, sakalian mitohana téh nitah mangmeulikeun sobrah. Ti isuk-isuk nepi ka ampir magrib can balik waé. Mitohana jeung salakina tangtu melangeun pisan. Salakina nyusul. Ngubek pasar. Ti tungtung ka tungtung teu ka panggih. Ditanyakeun ka urang pasar saurang gé euweuh nu nyahoeun di mana Nyi Titin. Diumumkeun dina sapéker ku mantri pasar. Weléh teu ngurunyung ogé. Akhirna salakina balik deui ka imah. Barang nepi ka imah kasampak pamajikanna kakara hudang saré. Dikolong ranjang. Disangka salakina mah sanggeus dangdan téh tuluy indit. Salakina ambek. Tapi teu bisa nyarékan. Da karunya. Kaduakalina mitoha Nyi Titin nitah nganteuran kanu keur nyambut di sawah. Rantang, téko, piring, geulas dikérésékan sakalian bari ngélék boboko wadah sangu. Di jalan aya dangdutan, cag babawaan diécagkeun. Réngkénék manéhna milu jogéd. Poho wéh kanu lapareun di sawah mah. Nukatiluna mitohana nitah milu tarawéhan ka masigit pas bulan puasa. Nepi ka isuk teu balik-balik. Ditéang téh masih saré di masigit. Nyarangka mah kasaréan milu itikap, padahal sosonoan jeung marbot di kamar masigit. Kanyahoan sotéh da marbotna masih saré pagigir-gigir bari di...