Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Deja-vu – Jerky Fish Blues

Kénging Abah Helmi
Dipidangkeun dina lapak 03 Agustus 2012 22:31:07

Laiting satengah surem. Gradasi sinar ngayas ngipisan kagigir.
Méré hawa geueuman. Partisi latar, basajan. Akséntuasi rada kurang tématik. Tapi lumayan cukup 'berwatak'. Kursi lipet luhur panggung. Ah..! hayang najong uingah. Coba mun maké kotak kai dilawonan, tungtungna rada diambaykeun saeutik. Wah..hedeeed pisan.Téatrikal, gerentes haté. Saeutikna kitu, kesan itu mimiti katéwak ku visus sim uing nu awam.
Prung! Pintonan dimimitian.
Betotan bass wanda délta blues atra. Ngeundeurkeun rohangan studio. Beatna jadi hambalan mat. Deng! dengdeng! deng! Mantaap!
Duét penyair 'beraksi'. Tik-tak, silih eusi – silih témbal.
Ti mimiti der! tug nepi ka lesna tayangan. Uing teu maliré eusi syair. Sama sakali teu. Panon ukur hookeun nelek-nelek awéwé nu maca syair. Asa pernah panggih, tapi teuing dimana? Asa-asa.
Beuki teleb dipencrong. Bréh! mirip popotongan.
Rey! Angen ngahéab. Getih gumuruh.
Nyel! Haté uing timburu ka Ang Godi Suwarna.
Awas siah! Ang. Tunggu pangwalesan uing!