Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngahéroan

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 03 Agustus 2012 15:14:11

Lauk jaér abring-abringan. Tuluy aya nu nonggéng ngahakanan lukut dina dasar bak. Suku Ngahaja dianclomkeun sina ucang-ucangan. Jaér paburisat. Daun taraté rawing sésa dihakan jaér ogé. Untung kembangan kénéh. Tangkal surawung dina kaléng sisi bak disimbeuhan. Anteng ngalamun. Rus-ras. Keur bolon baheula manéhna gé resep ulin cai. Bongohan. Gejeburkeun. Atuh rancucut baraseuh. Ngik ceurik ngabangingik. Bébéja kaindungna. Baheula mah manéhna caludih. Olol lého. Buukna gé rédés lisana téh. Henteu ijid mah. Ngan resep wéh ngaheureuyanna téh. Teu sangka. Panya téh geus robah. Angger wéh. Ngan alusna ka anakna mah teu nurun. Ari geulisna mah sarua. "Ka mana mamah?, sauran jug!" cekéng téh basa tadi isuk. Sugan wéh ari geus heubeul mah rarandaanna ayeuna daékeun. Mencrong deui lauk jaér. Ngalangkang luhureun bak, manéhna. "Badé naon, A?" ceuk manéhna. "Eu...eu..." teu kebat ngjawabna gé. Kaburu samar polah. Ngan tuluy anteb pateuteup, bari ratug jajantung teu pupuguh.