Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Buka Di Mitoha (teu Jadi)

Kénging Subhan Munawar Bin Alwy
Dipidangkeun dina lapak 02 Agustus 2012 17:16:54

Panon Poe geus ampir surup. Jalanan beuki macet bae. Sora nu nadoman di tajug awor jeung sora kalakson. Bari ngajejek rem lalaunan, asrog maju deui deui saeutik, rarat-reret ka kenca ka katuhu. Biasana aya nu rajeun babagi kolek atawa korma haratis alakadarna ngaliwat jalan ieu wayah kieu teh. Beuh. Euweuh. Tukang Asong ge euweuh. Langit moekan. Sora adan kasilep ku sora mesin jeung kalakson. Jigana mah panon poe geus bener-bener surup. Brak muka laci dasbor. Alhamdulillah aya botol aqua. Lain cain aki. Yakin moal matak weureu lamun diinum. Gancang direguk saeutik asal ngabatalan. Kari bingung kumaha saolat magrib. Titadi rek nyisi teu diberean bae. Aya sajamna akhirna bisa ngaliwatan parapatan. Dius jejek deui gas satakerkebek, harepan bisa keneh ngariung papanggih jeung pujaan hate di imahna. nu sajajalan nga SMS jeung nga misscallan, teu dipalire. Lamun seug ti barang rek indit SMS dibuka, teu kudu jadi indit. Anjeun keur di alun-alun jalan-jalan jeung nu anyar. Ayeuna kagok era panggih jeung mitoha (teu jadi), ngadon solat magrib jeung menta dahar. "mangga sing raos, Den. Deudeuh teuing, si Eneng ti lohor keneh tacan uih. Saurna mah ngiringan buka bareng di Bandung" ceuk pambantuna. Ari mitoha (teu jadi) mah teu milu maturan, ti tadi ge hare-hare.