Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hareudang

Kénging Cep Simi
Dipidangkeun dina lapak 27 Juli 2012 21:47:10

Meureun pangaruh global warming tea ieu teh. Enya kituna mah tuda alam dunya teh geus ruksak. Laut diboman. Laukna corengcang. Walungan saat, cai ngoletrak, runtah balatak. Lamun hujan gede teh geus pasti we caah. Leuweung butak. Kai dibabadan. Sasatoan parindah ka kebon binatang. Pare di sawah diganti ku imah jeung pabrik. Paingan cek malaikat basa dititah sujud ka Adam, naha Gusti teh bet ngadamel mahluk nu bakal nyieun karuksakan? Tapi Gusti mah langkung uninga. Mana kitu ge aya hikmahna. Edas we ku panasna. Hareudang. Komo ngadenge si Don Yuan kaluar tina tahanan mah. Kabayang sabaraha urang wanoja nu bakal jadi sasaran. Deuh, kudu buru-buru neangan yeuh. Bisi teu kabagean.