Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Budak Loyor

Kénging Cep Simi
Dipidangkeun dina lapak 27 Juli 2012 21:00:10

Siuuut, dar! Mercon nu diseungeut ku budak teh mengpar, ngabeledag gigireun mang Haji nu karek kaluar ti masigit, tas tarawehan. Mang Haji luncat bari terus pasang kuda-kuda, ma'lum rada gehgeran.
"Bangkar warah siah! Kumaha mun aing cilaka?" ceuk mang Haji pepedengkreng.
Budak ukur nyerengeh, "Lah mang Haji mah sakitu-kitu wae ge mani teu payaan! Komo di Afghanistan mah, kaulinan budak teh apanan bedil jeung garanat?" pokna teu kireum-kireum. Mang Haji nyirilik bari ngacung-ngacung leungeunna dek nyabok. Budak ngagiwar. Soledat, bru, mang Haji labuh nincak cangkang cau. Puguh we beuki uring-uringan.
"Bebel! Kehed! Si Goreng Patut! Bedegong-bedegong teuing budak teh!"mang Haji ngacacang.
"Leuheung keneh uingah, mang Haji, rarasaan mah da asa bedegong keneh Fir'aon." tembal budak bari ngaleos ninggalkeun mang Haji nu kusah-koseh hayang hudang.