Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Peureum Hayam

Kénging Abah Helmi
Dipidangkeun dina lapak 27 Juli 2012 18:37:01

Teuing kumaha mimitina. Najan awéwé budak téh resep pisan nonton acara motojipi. Wanci geus nyedek ampir janari. Indung budak ti bada Isya hayoh wé nyisiran rambut, méré kodeu ti ditu na mah. “Tikaaa..! Geura obo geulis, bilih gugah kasiangan, pan énjing sakola”. Bari jeung besengut, satengah haté, Tika, anak kuring, umur 10 taun kurunyung asup ka kamarna. Teu lila. Indung budak narik leungeun bari satengah ngaharéwos “Pa, pareuman lampuna, ké diemut.” Jeroning kamar, Tika ngahuleng. Ngagerentes,nya ti iraha mamah sok ngemut bohlam? Satengah jam ti harita. “Mah, cuang kaluar bareng yuk!” Ti sagédéngeun kamar Tika ngagorowok “Bapaa..! ngiriiiing!” Beuu..!?